فاطمه (سلاماللهعلیها) در خانه نشسته است؛ با انواع سختیها و مشکلات. غمها و مسائل مردم لحظهای آرامش نمیگذارد. جامعه نوپای پدرش با مسائل زیادی درگیر است. مشکلات مالی فقر و تنگدستی بر زندگیاش سایه دارد.
درحالیکه به انبوه سختیها و مشکلات میاندیشد، پدر وارد خانهاش میشود. با پدر از رنجهایش چیزی نمیگوید. ساعتی بعد پدر رو به او میفرماید: دخترم هماکنون فرشته وحی در کنار من است و از طرف خدا پیام آورده تا هرچه تو بخواهی تحقق پذیرد.
فاطمه (سلاماللهعلیها) تمام تشویشها و خواستهها را در ذهن مرور میکند، پدر منتظر است تا خواستههای او را با فرشته وحی در میان بگذارد.
اکنون این بنده که درنهایت نواندیشی به تکامل رسیده، با چشمپوشی از تمام جاذبههای عالم، پاسخ میدهد: لذتی که از خدمت حضرت حق میبرم مرا از هر خواهشی بازداشته است. حاجتی جز این ندارم که پیوسته ناظر جمال زیبا و والای خداوند باشم.
پیام تصویر به خانواده معاصر
انسانها!
هرچه انسان بزرگتر باشد، خواستههایش از خداوند عظیمتر و عمیقتر میشود.
میتوان از سطح آرزوهای انسانها، به سطح ایمان و اعتقادات آنها پی برد. بکوشیم سطح آرزوهایمان را تعالی بخشیم!
یک انسان کوچک، بهمحض رسیدن به سختیها، به یاد خدا میافتد و با تمام وجود تنها از او رهایی را میطلبد؛ اما انسانهای بزرگ، در همه حال به یاد خدایند و در سختیها از او درخواست صبر و استقامت دارند.
خانمها!
مادر موفق، کسی نیست که خدا را تنها برای حل مسائل دنیایی خانوادهاش، صدا بزند. بسیاری از سختیها میدان تربیت روح انسان هستند. نباید از خدا رهایی از این میدان را طلبید. بلکه میتوان با افقی وسیعتر و نگاهی شکوفا به زندگی، از امدادهای خدا برای بهرهگیری از این عرصههای بهظاهر تلخ، استفاده کرد.
روح توسل را شما در خانه رهبری میکنید. این شمایید که باید نگاه فرزند و همسرتان را خدایی کنید و آنها را با معرفت، به راز و نیاز دعوت کنید.
منبع: آلبوم خانواده، جواد اکبری دافساری و محبوبه زارع