فرض کنید فردا صبح که بیدار میشوید اولین خبری که میشنوید ظهور امام زمان (علیهالسلام) باشد. البته نه یک امام بلکه حداقل 2 ـ 3 تا!
درست شنیدید 2 ـ 3 امام که باهم ظهور کردهاند و صدالبته تنها فقط یکی از آنها واقعاً امام زمان (علیهالسلام) هستند. بازار امام زمانهای قلابی پس از ظهور هم چنان داغ میماند. البته اگر داغتر از الآن نشود! درنتیجه مهمترین کار خیلیها میشود تشخیص امام زمان (علیهالسلام) واقعی و این کار هم بههیچعنوان برای خیلیها کار ساده و راحتی نیست و به این امید هم که امام واقعی میتواند معجزه کند و بقیه نه؛ بنابراین دستشان فوری رو میشود؛ بهعبارتدیگر از معجزه بهتنهایی کاری برنمیآید و معجزه تنها یک نشانه است که بهراحتی میتوان آن را ندید و حتی اگر جلوی چشمانتان اتفاق بیفتد میتوان آن را با شعبدهبازی و... اشتباه گرفت. کافی است که بخواهید. چون هیچچیزی در این دنیا حریف اراده انسان نمیشود و البته میتواند این خواستن از ضمیر ناخودآگاه انسان نشئت بگیرد.
درست خواندید ضمیر ناخودآگاه انسان؛ کارهای صبح تا حالا را توی ذهنتان مرور کنید. تکتک برخوردها و کلماتی که استفاده کردیم... همه اینها تابع اراده شما بودهاند و ارادهتان تابع...
حالا دیدید میشود بهراحتی چیزی را خواست بدون لحظهای اندیشه که دلیل این خواستن چیست و محرکتان در رفتن به سمتی خاص کیست و چیست؟ رضای خدا؟ جلبتوجه شیطان؟ غریزه؟ فطرت؟
البته وقتی اینقدر ساده تصمیم میگیریم و سطحی عمل میکنیم بههیچعنوان دور نیست که ما هم مانند صحابه رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) حتی بعدازآن که با اماممان در غدیر خم بیعت کردهایم، چند ماه بعد و بهراحتی آب خوردن، بیعت بشکنیم و دست در دست دیگری گذاریم و به ولایت شیطان راضی شویم.
آنان که در جنگ احد رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) را رها کردند آنهم تنها با شنیدن یک شایعه که پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) را کشتند.
علت لغزششان پخش شدن شایعه نبود. بلکه بهتصریح قرآن این اعمال گذشتهشان بود و گناهان پنهان و آشکارشان که زمینه را در وجودشان فراهم کرد تا شیطان در آن بذر تردید بکارد و فرار و تسلیم در مقابل کفر را درو کند و همانها پس از رحلت رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) ضلالت را بر هدایت ترجیح دادند؛ بهجز آنان که توبه را آبی تطهیر کننده یا فتنه و اخطارهای خدا را در قرآن پسازاین لغزش جدی گرفتند. قطعاً این اعمال امروز ماست که فردا تعیین خواهد کرد دست در دست کدام امام بگذاریم... امام حق یا امام باطل؟!
منبع: مجله دیدار آشنا